Sæby Rotary Klub bidrager med julehjælp til børn

Sæby Rotary Klub bidrager med julehjælp til børn

22. november 2022 - kl. 10:20 - af

Traditionen tro har Sæby Rotary Klub igen i år samlet ind til julegavehjælp til børn i den gamle Sæby Kommune.

Klubben holder utroligt meget af at være med til at gøre en forskel for de børn og familier, der har behovet.

– Vi har allerede rigtig mange gaver til uddeling, og hvis du bor i gl. Sæby Kommune kan du hente en ønskeseddel i butikkernes åbningstid hos Super Brugsen i Sæby, Hørby Bageri eller Brugsen i Dybvad fra første søndag i advent den 27. november til og med den 11. december, hvor træet er tændt til kl. 17.00, siger formanden for Projektudvalget Karsten Hjelm.

Gaveønskerne må have en værdi af ca. kr. 300, og skal være til børn og unge under 17 år.

Sæby Rotary Klub vil herefter indkøbe gaveønskerne, og de kan afhentes mandag den 19. december mellem klokken 13:00 – 17:00 hos Revisionsfirmaet Peter Berg, Stygge Krumpensvej 6, så pakkerne er klar til at lægge under juletræet til en herlig aften.

Alle kan støtte julegaveprojektet, så endnu flere børn og unge kan få et julegaveønske opfyldt.

Ønsker du at støtte julegaveprojektet?

Dette kan ske ved indbetaling af et beløb efter eget valg til Sæby Rotary Klub på Mobilepay 13557 og skriv “julegave” i emnefeltet. Du kan også aflevere et beløb i en kuvert i Rotarys postkasse i Super Brugsen i Sæby, Hørby Bageri eller hos Revisionsfirmaet Peter Berg på Stygge Krumpens Vej 6 i Sæby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Rotary Klub bidrager med julehjælp til børn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER