Perfekt hesteejendom med egen ridebane og hestebokse

Perfekt hesteejendom med egen ridebane og hestebokse

20. november 2022 - kl. 5:07 - af

home Sæby – Læsø: Flot renoveret stuehus og solide udbygninger med garage, værksted, lade og solceller.

Denne ejendom ligger smukt placeret i den nordjyske natur og byder på både folde, ridebane og hestebokse til den hesteinteresserede.

Ejendommen præsenterer sig flot og velholdt bestående af et smukt stuehus og en stor udbygning, der vinkler sig om gårdspladsen, så ejendommen danner en næsten trelænget krans. Udbygningen står lige så knivskarp som selve boligen med 6kW solcelleanlæg på taget, mens boligen har fået nyt tag i ’09. Udbygningen rummer en lade og fem fine hestebokse, foruden et værksted og pillefyr. I forlængelse af laden finder man den lækre dobbeltgarage med støbt gulv og to elporte. Herudover er der opført en carport, så både trailer og hestetrailer kan komme i tørvejr.

Man bliver modtaget på en velanlagt gårdsplads med indrammede bede og perlegrusbelægning. Foruden den dejlige have, som strækker sig om boligen, er boligen omgivet af marker og folde, hvor hestene kan løbe frit. Grunden ligger fantastisk ugenert med det fredelige landskab omkring sig, og en flot udsigt til Dybvad ca. 1,5 km derfra. Dybvad tilbyder skole og gode indkøbsmuligheder, og skolebussen standser lige ved hjemmet, så de små bliver ført sikkert til skole. Samtidig er der blot 5-6 min. til motorvejstilkørslen, der på 25 min. bringer jer Aalborg.

Boligen byder på to udsøgte etager, der ikke kræver det mindste. Stueetagen indeholder boligens centrale rum; en indbydende entré med trappe til overetagen, et luksusbadeværelse med dobbelt spabadekar, muret bruseniche med glasdør og vaskefaciliteter, et fuldendt køkken i stilrent design med åbning til stor, lys stue, hvor der er plads til både spisebord og hyggestue og hvor brændeovnen knitrer i centrum. Herfra er der adgang til boligens hævede terrassemiljø som er delvist overdækket. Endeligt byder etagen på et dejlig lyst værelse.

Førstesalen er indrettet som en ideel børneafdeling med tre lyse værelser og en særdeles rummelig repos/multirum, hvorfra der er dobbelte glasdøre til udsigtsaltanen mod vest.

Her får man en lækker, rummelig og lys bolig i skønne omgivelser og med særdeles fine hesteforhold både inde og ude samt værksted, garage og ladeplads.

Der er indlagt fibernet på adressen.

Adresse: Badskærvej 64, 9352 Dybvad

Pris: 1.895.000

Udbetaling: 100.000

Ejerudgifter pr. måned: 2.064

Energiklasse: D

Boligareal: 160 m2

Grundareal: 21.110 m2

Link til ejendommen: https://home.dk/boligkatalog/frederikshavn/9352/huse-villaer/badskaervej_64_8100000584.aspx

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Perfekt hesteejendom med egen ridebane og hestebokse' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger