Lækker nyhed – Smukt og velholdt fritidshus i naturskønne Lyngså

Lækker nyhed – Smukt og velholdt fritidshus i naturskønne Lyngså

20. november 2022 - kl. 7:50 - af

EDC Lars Jensen: Hvis I undrer jer over, hvordan man bedst anretter moderne opdateringer og spektakulære stemningsanslag på en bund af ægte sommerhuscharme, kan vi kun anbefale jer at rette blikket mod Nellemannsvej 31 i Lyngså. Gennem kontinuerlige moderniseringer er det klassiske fritidshus nemlig forvandlet til noget helt tredje. Og endnu bedre bliver det, når I vender blikket ud gennem vinduerne. I ser nemlig ikke bare en have, men en 1.387 m2 stor naturgrund, som er blandt de allerbedste.

Scenen sættes i spændingsfeltet mellem naturens store vingeslag og så husets små, fine detaljer. Oplevelsen skabes i mange forskellige størrelsesordener, og netop dét er ejendommens afgørende præmis. I det brede perspektiv ligger huset fremragende med ganske få minutters gang til stranden, der ud over sit børnevenlige badevand byder på overraskende stor variation. Grib den gyldne time ved solopgang og start dagen med strandfiskeri, eller benyt muligheden for lidt lønsom motion. Lyngså er nemlig blandt de bedste steder i Danmark at finde rav.

En del af østkystens fineste naturområder ligger lige rundt om hjørnet – nogle endda lige uden for døren. For den betragtelige grund er selvfølgelig også rundet af med en smuk udsigt til åbne marker. Plantelivet er unikt, og det varierede dyreliv tæller ikke mindst rådyr, krondyr og fasaner der kan betragtes i egen baghave. Huset ligger godt tilbagetrukket fra vejen i helt private omgivelser, så her venter et i særklasse ugeneret terrasseliv.

Den oprindelige ejendom sporer sin historie tilbage til slutningen af 70’erne, men grundet flot vedligehold og omfattende renoveringer i 2020 er der på alle væsentlige parametre tale om en helt moderne ejendom. Den rødmalede yderbeklædning går igen overalt og sammen med de hvide sprossevinduer giver det boligen karakter og understreger den klassiske danske sommerhusstil – måske endnu bedre er det at både stern, udhæng og underbeklædning er af nyere tid.

Kun dygtige kokke har held med at pille ved en velfungerende opskrift, og selv de kræsne vil give husets indretning positive anmeldelser. Loft til kip, lyse gulve og de hvide malede flader er alt sammen med til at hjælpe en fjerlet stemning på vej. I åben forbindelse med stuen ligger et nydeligt køkken mens I dertil får to værelser. Endelig byder de 50 m2 også på et pænt renoveret badeværelse.

Vi glæder os til at byde jer velkommen, da et fristed som dette fortjener en fremvisning.

Mægler: Lars Jensen

Sagsnr. 93006155

Type: Fritidshus

Boligareal: 50 m2

Grundareal: 1.378 m2

Rum: 3

Værelser: 2

Antal plan: 1

Byggeår: 1978

Ombygget: 2020

Pris: 740.000 kr.

Ejerudgifter: 1.360 kr.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lækker nyhed - Smukt og velholdt fritidshus i naturskønne Lyngså' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER