Hør om et broderfolket på Island

Hør om et broderfolket på Island

20. november 2022 - kl. 9:01 - af

”Bag om Island og islændinge” er titlen på et foredrag i Mariehuset ved Sæby Kirke. Det foregår fredag d. 25. november kl. 14.30 til en hyggelig eftermiddag i kirkens dagligstue.

Du skal høre om dagligdagen, folket og naturen på Island. Jane og Erik Kristensen fra Bangsbostrand rejser på familiebesøg til Island flere gange årligt. De vil give en anderledes rejsebeskrivelse om den storslåede natur og om et hjertevarmt folk, der værner om deres selvstændighed, sprog og gamle traditioner.

De kalder foredraget ”Bag om Island og islændinge.” Inden foredraget serveres kaffe/te og æbleskiver til en hyggelig snak hen over bordet. Alle er velkomne.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hør om et broderfolket på Island' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER