Destination NORD styrker teamet i Skagen

Birgitte Christensen får plads på kontoret i Skagen som del af teamet Destinationsudvikling, der i forvejen tæller Anne-Grethe Kramme (på billedet bagerst) og Mikkel Mathias Christensen.

Destination NORD styrker teamet i Skagen

19. november 2022 - kl. 10:30 - af

Destinationsselskabet har ansat Birgitte Christensen per 1. november. Hun kommer med omfattende erfaring fra turismeområdet, og får som primære opgave at udvikle og styrke turismeproduktet i rollen som Business Developer.

Birgitte Christensen, tidligere Erhvervshus Nord, er tiltrådt i en ledig stilling som Business Developer hos Destination NORD, som er destinationsselskab for Frederikshavn, Læsø, Aalborg og Brønderslev kommuner.

Hun har gennem en årrække arbejdet med turisme og oplevelsesindustrien på erhvervsfremmesiden, og har et indgående kendskab til den nordjyske geografi og turismelandskabet. Hun har tidligere arbejdet som konsulent og på flere hoteller i området.

Birgitte Christensen har derfor stor erfaring fra turismeområdet, særligt med udviklings- og projektrelaterede opgaver samt med planlægning og afvikling af events, konferencer mv., men bl.a. også med netværk og diverse samarbejdskonstellationer.

Hun får plads på destinationsselskabets kontor i Skagen som del af teamet Destinationsudvikling, der i forvejen tæller Anne-Grethe Kramme og Mikkel Mathias Christensen.

Her skal hun bidrage til at implementere og eksekvere de strategiske målsætninger for destinationsudvikling, men også løbende identificere og analysere nye udviklingsbehov, og hjælpe med at omsætte dem til indsatser, som medvirker til en mere bæredygtig og digitaliseret turisme. Hun kommer desuden til at arbejde med specifikke udviklingsprojekter relateret til bl.a. gæsteservice, produktudvikling og netværk.

– Det er et helt oplagt match, idet Birgitte har et stort produktkendskab til den nordlige ende af geografien såvel, som et stort netværk blandt både virksomheder og turismeaktører. Vi er meget glade for ansættelsen og ser frem til at sende Birgitte i felten, hvor hun uden tvivl kommer til at gøre en stor forskel for udviklingen af fremtidens nordjyske turisme, siger direktør i Destination NORD, Tonny Skovsted Thorup.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Destination NORD styrker teamet i Skagen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER