1-plans villa på fantastisk placering

1-plans villa på fantastisk placering

19. november 2022 - kl. 5:51 - af

Mæglerhuset Sæby: Villaen på Laurids Bojsensvej 5 har en fantastisk placering i Nordbyen i Sæby. Her bor du på en blind vej med et godt naboskab, tæt på busstoppested og naturligvis også vandet med den børnevenlige og smukke strand. Beliggenheden er tilmed helt ugeneret og der er en fantastisk udsigt mod bakkerne.

Villaen er i et plan og består af tre gode værelser, køkkenalrum, stue, bryggers, badeværelse og entré. Herudover er her integreret skur samt garage med endnu et skur, så du har god opbevaringsplads til haveredskaber mm.

Velkommen indenfor i den hyggelige og velholdte bolig, der strækker sig over 142 kvadratmeter. Fra entréen kan du fortsætte til venstre ud i det dejlige køkkenalrum, hvor du har god plads i såvel selve køkkenet som i spisebordsafdelingen. Det er en god detalje, at der er spiseplads til to ved den store køkkenø, og køkkenet er holdt i indbydende og tidløse materialer.

Husets bryggers med gulvvarme ligger i forlængelse af køkkenet, og her er separat indgang i umiddelbar forbindelse med garagen, så denne indgang er oplagt at bruge i det daglige.

Rundt på de tre værelser er der lyse gulve ligesom i den øvrige del af huset, og ud mod badeværelset er der en lille mellemgang med praktisk skabsplads. Det lyse og renoverede badeværelse med gulvvarme er holdt i gode materialer såsom væghængt toilet, hvidt badmøbel og flotte, kvadratiske klinker.

Sidst men ikke mindst venter en rummelig og sydvendt stue med et fantastisk lysindfald og udgang til en dejlig terrasse, udstyret med markise. Mellem garage og huset har du yderligere en terrasse, hvor du ved blæst fra vest sidder i læ af huset.

Haven er nem at holde med stor græsplæne, og herfra har du ligeledes et rigtigt godt kig ud mod bakkerne og området.

Vi præsenterer denne meget velbeliggende, velholdte og dejlige villa på Laurids Bojsensvej 5. Har denne bolig vakt din interesse, så tøv ikke med at kontakte os for en fremvisning.

Mægler: Mæglerhuset Sæby

Adresse: Laurids Bojsensvej 5, 9300 Sæby

Sagsnr: 007972

Type: Villa

Boligareal: 142 kvm2

Grundareal: 852 Kvm2

Rum: 4

Værelser: 4

Antal plan: 1

Byggeår: 1979

Pris: 1.695.000,-

Ejerudgifter: 2.042 kr.

Energimærke: C

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '1-plans villa på fantastisk placering' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER