Ulla tager gratis ud som julemand ved trængte familier

Ulla Damberg.

Ulla tager gratis ud som julemand ved trængte familier

16. november 2022 - kl. 9:51 - af

Ulla Ottilia Damberg står bag fiskekonkurrencen i Nordjyske Strandfiskere, hvor det til jul handler om at fange flest fisk for at vinde præmier, men med nissehue, som er obligatorisk.

Endvidere havde Ulla i 2021 en helt speciel oplevelse, som hun sent vil glemme. Hun havde tilbudt at være julemand ved en børnefødselsdag og det var med stor succes.

Børn og voksne ved fødselsdagen strålede. Det var en fantastisk oplevelse, men selve gåturen til fødseldagen var også noget helt specielt. Ulla gik i gaden med lommerne fyldte med godter og ringede med sin julemandsklokke. Det tiltrak rigtig mange børn, som kom løbende til julemand Ulla og det varmede hendes hjerte så gevaldigt.

Derfor har Ulla efterfølgende besluttet, at hun i julen 2022 vil agere julemand for trængte familier i Sæby og omegn med en radius på ca. 20 km. Det er gratis at få besøg af Ulla, men hun har et beløb til dækning af kørsel på 50 kr.

Julemanden har travlt og skal mange steder hen, så han bliver ikke så længe, men han har helt sikkert en gave med til børnene.

– Jeg vil glæde mig til i julen 2022 og til at give børnene en oplevelse, de aldrig glemmer, nemlig besøget af en “rigtig” julemand, fortæller Ulla Damberg.

På Facebook finder du Ulla under “Julemandens Værksted” eller på hendes private profil, hvor du kan skrive til hende, hvis julemanden skal besøge din familie. Du må rigtig gerne skrive lidt om, hvorfor det netop skal være din familie.

Til Ullas juleturer søger hun små gaver, gavepapir og gavebånd til de søde børn. Ligger i inde med noget legetøj eller andet, som ikke bliver brugt, og er uden fejl og mangler? Så henter Ulla det gerne.

– Jeg håber på stor opbakning til projektet, da jeg selv en periode i mit liv ikke havde meget at gøre med, lyder det fra Ulla Damberg.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ulla tager gratis ud som julemand ved trængte familier' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER