Tidlig julefrokost i Sæby Kirke

Tidlig julefrokost i Sæby Kirke

15. november 2022 - kl. 8:49 - af

Alle er velkomne, når Kirke-cafeen tilknyttet Sæby Kirke holder den traditionelle førjulefrokost efter kirketid den sidste søndag i kirkeåret – i år den 20. november kl. 12. Det foregår i Mariehuset i Strandgade 13.

Der er tale om en hyggelig frokost med lækre lune retter, sang – samt et stort amerikansk lotteri. Overskuddet fra det amerikanske lotteri går til fattige familier i Nepal.

Nepal ligger afsides fra verdens rige lande og fattigdom betyder, at mange familier har svært ved at skaffe mad til hele året, børnedødeligheden er bl.a. derfor høj. Kvinders svære stilling i samfundet er en stor del af årsagen til fattigdommen. Kvinder har lav social status og er låst fast i skadelige, traditionelle praksisser. De har meget få muligheder for at tjene penge, hvilket går ud over deres børns velfærd. Det er disse kvinder og deres børn Kirkecaféens før-julefrokosts indkomne midler går til. Det sker i samarbejde med Mission Øst.

Penge samles ind igennem et amerikanske lotteri med et væld af præmier – så tag endelig kontanter med – så du ud over at vinde, kan støtte disse fattige kvinder, lyder opfordringen fra Sæby Kirkes Kirke-cafe, der siger velkommen til en hyggelig eftermiddag.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tidlig julefrokost i Sæby Kirke' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER