Flot, velholdt, historisk, rummelig og mulighedsrig villa med 6 værelser

Flot, velholdt, historisk, rummelig og mulighedsrig villa med 6 værelser

13. november 2022 - kl. 5:45 - af

home Sæby – Læsø: Placering med kort afstand til vand og havudsigt fra 1. sal.

Velkommen til Gl. Voersaa Gård, et oprindeligt smukt stuehus, der er opført i 1870 i stærke og holdbare materialer, som er afgørende for, at huset står skarpt i dag. Særlige kendetegn ved denne ejendom er den unikke sokkel, der er bygget i kampesten og de stærke træbjælker på 1. sal, der har båret den flotte konstruktion i over hundrede år.

MULIGHEDSRIG er nøgleordet for villaen, der rummer et samlet areal i grundplan på hele 250m2 fordelt på bl.a. 6 værelser og er dette ikke nok, er der yderligere en tagetage, som aktuelt står med et flot disponibelt rum med havudsigt og et meget stort uudnyttet areal.

Boligen er indrettet i to afdeling med hver deres indgang og parkeringsmuligheder. Fine lyse rum med gode størrelser og mange gode vinduespartier, der bringer masser af lysindfald.

Den ene afdeling er indrettet med rummeligt u-køkken i fin stand med mulighed for at indrettet en spiseplads. Der er to flotte moderniserede badeværelser med gulvvarme, lyse klinker og gode rumstørrelser, det ene er også indrettet med både spabad og sauna. Der er desuden stor stue med åben pejs og havedør ud til hyggelig havestue med tre lukkede sider og udsigt over den store mulighedsrige, grønne grund. Sluttelig er der i denne afdeling fire gode værelser. Den anden afdeling er oplagt til teenageren, da der er eget fint lille køkken og badeværelse samt to værelser i fin størrelse.

Mod øst er der opført en lækker tagterrasse, hvor udsigten ud over Kattegat kan nydes. Der er udvendig trappe hertil samt indgang til 1. salen, som er indrettet med et disponibelt rum og et stort uudnyttet areal med flotte frithængende bjælker, som har mange muligheder, hvis der ønskes en udvidelse af boligarealet.

Ejendommen er placeret på en stor grund med en østlig indkørsel, der er belagt med piksten, hvilket igen givet et hint om alderen på huset. Der er også mulighed for at parkere på den vestlige side af huset. Grunden er opdelt i flere matrikler.

God beliggenhed med blot 700m til indkøb og skole. Voerså er en by med godt lokalsamfund og fællesskab, hvorfor denne bolig er interessant for flere målgrupper.

Pris: 1.495.000

Udbetaling: 75.000

Ejerudgifter pr. måned: 2.803

Energiklasse: D

Boligareal: 250 m2

Grundareal: 3.571 m2

Link til ejendommen: https://home.dk/boligkatalog/frederikshavn/9300/huse-villaer/oestkystvejen_348_voersaa_8100000834.aspx

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Flot, velholdt, historisk, rummelig og mulighedsrig villa med 6 værelser' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER