Bekymret over, hvad der kommer til at ske efter folketingsvalget

Bekymret over, hvad der kommer til at ske efter folketingsvalget

1. november 2022 - kl. 10:42 - af

Flere borgerlige partier er tydeligt parate til at lave et stort indhak i den danske velfærd. Som lokalpolitikker har jeg i mange år nu været med til at lave budgetter, det har været svært og endnu sværere i år, hvor vi har en energikrise og inflation.

Sammen med blandt andet Konservative, Venstre, Socialdemokratiet, er det lykkedes at få økonomien til at hænge sammen lokalt. Så når de borgerlige partier i folketingsdebatten mener, der skal spares yderligere på den offentlige sektor, bliver jeg vældig bekymret. Det lyder flot, at man så vil sænke skatten, men hvad betyder det, hvis der mangler pædagogiske lår og skuldrer i vores børnehaver, og sundhedspersonale i vores ældrepleje. Jeg tror hellere, vores børn vil have flere voksne til at passe på dem, mens forældrene er på arbejde, end de vil have flere materielle goder.

Jeg tror også, pårørende vil have, at deres kære bliver passet værdigt på frem for flere penge i lommen. Så kære borgere i Frederikshavn kommune – Tænk på vores fælles velfærd, når i sætter jeres kryds. Det kan få store konsekvenser for os alle. Jeg mener helt klart, at velfærden omkring vores børn, unge, syge og ældre skal prioriteres, som SF’erne i Folketinget har kæmpet benhårdt for de sidste tre år.

Mvh Christina Lykke, SF Frederikshavn kommune.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bekymret over, hvad der kommer til at ske efter folketingsvalget' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER