Sjov Fredag er stadigvæk børnenes fest

Sjov Fredag er stadigvæk børnenes fest

11. oktober 2022 - kl. 7:02 - af

Conny og Emma Holm Egeborg satte kolorit på Sjov Fredag.

Der var konstant kø hos Conny og Emmas ansigtsmaling. Heldigvis var de rappe på fingrene, så det blev hurtigt den næste tiger, abekat eller prinsesse, som kunne løbe ud i hallerne og sprede glæde.

Børnenes røde kinder og blanke pander indikerede, at de gav den gas i de forskellige aktiviteter. Som noget nyt blev klassekonkurrencerne udført som holdøvelser. Dvs. fire vilkårlige børn var sammen om at konkurrere i stafetløb, rullebræt-race m.m.

Lørdagen brugte SIK 80 på Sæby Open i diskoskast på Sæby Atletikstadion. For 37 år siden startede vi traditionen op, og vi kaster hvert år med Familien Iver Hole fra Norge og mange andre fra DK. Bland andet en af Danmarks bedste diskoskastere Emil Mikkelsen fra Odense deltog i år. Iver Holes søn, Per Martin (WM i styrkeløft med 360 kg) varmede de yngste op inden konkurrencen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sjov Fredag er stadigvæk børnenes fest' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER