Sæby Badmintonklub er tilbage i Senior Serie Badminton

Sæby Badmintonklub er tilbage i Senior Serie Badminton

5. oktober 2022 - kl. 8:20 - af

Sidste år startede klubben op med et senior hold i double turneringen, og nu starter klubben også med at deltage i serie 3 i den Nordjyske Holdturnering. Dvs. i denne sæson har klubben to senior hold kørende.

Det er en hel del år siden, at klubben måtte stoppe med at spille i serie 1, da der ikke var nok dame-spillere.

Nu har klubben i årevis Talentudviklet, så nu har man igen en hel del unge spillere på et tilpas højt niveau. Også på kvindesiden er klubben igen godt kørende.

Klubben har et rigtigt fint mix af middelaldrene og unge spillere, der også indimellem træner og spiller kampe med og mod hinanden. Dette giver en god dynamik, og de unge har mulighed for at tage en ekstra tørn med de ”gamle”.

Egentlig har klubben spillermateriale nok til yderligere et seniorhold, men nu nøjes man med et skridt ad gangen, og så ses der på, hvad der kan udvides med til næste sæson.

De unge spillere, der bliver udtaget til et seniorhold får nok at se til, da de samtidig også spiller på ungdomshold i holdturneringen. I øvrigt deltager rigtig mange ungdomsspillere også ofte i individuelle turneringer rundt om på egnen, og i hele landet.

Bl.a. tager flere af dem også til den ungdomsturnering, der afvikles i Odense, mens verdenstoppen spiller Denmark Open.

Kom og se holdmatch lørdag den 8. oktober kl. 13:00 i Sæby Badmintonhal

Serie 3 starter op på hjemmebane, og vi indretter hallen lidt som en arena. Vi anvender 2 baner til holdmatchen mod lokalrivalerne fra Hjørring, og så bliver der siddepladser hele vejen rundt om banerne, så alle får det bedste udsyn.

Der vil være mange mennesker i hallen, og klubben glæder os rigtig meget.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Badmintonklub er tilbage i Senior Serie Badminton' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER