Jyllandsserien: IF Skjold møder Vejgaard på hjemmebane

Jyllandsserien: IF Skjold møder Vejgaard på hjemmebane

30. september 2022 - kl. 13:14 - af

Lørdag 1. oktober kl. 13.30 fløjtes opgøret på Sparekassen Danmark Arena igang, men inden da har træner Nikolaj Dorff ordet:

Sidste weekends udekamp i Hjørring endte desværre med et nederlag på 2-1. Det blev en rodet affære på Hjørrings bane 1, som var tung, ujævn og dårlig. Derfor var planen simpel for begge hold og et utal af dueller satte sit tydelige præg på kampen, som blev afgjort på 10 minutter i 2. halvleg, hvor vi var i undertal, efter at vi havde indkasseret en advarsel. Her kom vi bagud med 2-0 (og det kunne have været 3-0 eller 4-0), hvilket var ekstremt ærgerligt – da vi ellers havde haft fornuftigt styr på organisationen gen- nem kampen.

Når det er sagt, må vi erkende at Hjørring gennem opgøret havde størst dominans i spillet, fordi de investerede mere i dueller og løb. Vi fik dog vist at vi havde et gear mere i det sidste kvarter, hvor vi fik trykket Hjørring i bund, reduceret samt skabt chancer til mere end det ene mål. Overordnet set blev det dog en fortjent sejr til Hjørring, som ville det mere end os over 90 minutter.

I dag skal vi møde Vejgaards Danmarksserie reserver i en meget vigtig kamp for begge hold. Taberen vil komme til at hænge i den tunge ende af tabellen og vinderen kan få lidt luft til bunden og tanke vigtig selvtillid, inden vi går ind i den sidste fase af turneringen.

I den omvendte udekamp mod Vejgaard, mødte vi et stærkt spillende hold med en god fysik, som var dominerende i spil og chancer, men vi fik alligevel kæmpet os til et point, da vi forsvarede os forbilledligt.

I dag har vi brug for mere for at få en sejr. Vi har først og fremmest brug for, at alle tager ansvar og viser et sammenhold – og så har vi brug for at vise en arbejdsindsats og vilje, som kan ses og mærkes over samtlige minutter.

Jeg forudser en tæt og bøvlet kamp!

Vi byder velkommen til Vejgaard, dommer- trioen og publikum. Med håbet om en fair og velspillet kamp.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Jyllandsserien: IF Skjold møder Vejgaard på hjemmebane' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER