Flotte resultater i Dansk Politihundeforening

Flotte resultater i Dansk Politihundeforening

30. september 2022 - kl. 8:17 - af

Lokalafdelingen af Dansk Politihundeforening i Sæby/Frederikshavn, PH-Vendelbo har de sidste par uger gjort sig flot bemærket til henholdsvis Jysk/Fynsk Mesterskab og Danmarksmesterskabet.

I Dansk Politihundeforenings program konkurreres i 4 klasser; Unghundeklassen, patruljeklassen, kriminal- og vinderklassen. Sværhedsgraden til konkurrencerne er i den nævnte rækkefølge. Der konkurreres i forskellige dressurøvelser, gerningsstedssøg, sporsøg, rundering/eftersøgning og bidearbejde. Træningsprogrammet er for både tjenestehundeførere i Politiet og for civile hundeførere.

Søndag, den 11. september blev der afholdt Jysk/Fynsk mesterskab i Hammel ved Silkeborg. Der blev konkurreret i unghundeprogrammet. Som hundefører deltog Charlotte Müller Svendsen med schæfertæven Maja. Charlotte kunne afslutte dagen og konkurrencen som Jysk/Fynsk mester.

To uger senere i weekenden den 23. – 24. blev der afholdt Danmarksmesterskab på Fuglsøcentret i Knebel på Djursland. Hans Jørn Bentsen havde med dobermantæven Lafiet kvalificeret sig i patruljeklassen og Britt Boholt havde med schæfertæven Donna ligeledes kvalificeret sig i patruljeklassen.

Efter weekendens anstrengelser og i skarp konkurrence med 23 andre hunde og hundeførere opnåede Hans Jørn en flot 6. plads og Britt opnåede en 17. plads og pokal for bedste hund i øvelserne rundering/eftersøgning og bidearbejde.

Til hjælp med afvikling af Danmarksmesterskaberne havde PH-Vendelbo ligeledes sendt dommere til Knebel.

Formanden for PH-Vendelbo, Johnny Nielsen fortæller, at han på klubbens vegne er rigtig stolt af de flotte resultater. Vi har et velfungerende klubliv med en rigtig god bredde samtidig med, at vi har nogle hundeførere, der kan gøre sig gældende til de store mesterskaber. Det er vi stolte af.

Har du lyst til at høre mere om dine muligheder for at komme til at træne hund i PH-Vendelbo, hvis trænings- og konkurrenceprogram er for alle, er du velkommen til at kontakte formanden på tlf. 40 45 68 70.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Flotte resultater i Dansk Politihundeforening' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER