Kalhøj kan på lørdag fejre 100 års jubilæum med musik og rabatter

Kalhøj kan på lørdag fejre 100 års jubilæum med musik og rabatter

29. september 2022 - kl. 8:03 - af

På lørdag den 1. oktober 2022 kan Kalhøj i Sæby fejre jubilæum, da der er blevet solgt tøj i forretningen i 100 år. Det bliver i sandhed en begivenhedsrig dag fyldt med glade ansigter, tilbud, rabatter, fadøl, pølser og ikke mindst skønne melodier fra Sæby Garden.

I 1922 åbnede Engelsk Beklædnings Magasin på adressen i Vestergade, som en traditionel herretøjsforretning. Hans Ole Kalhøj startede i 1980 som bydreng, hvor han blandt andet hjalp med at feje og andre nyttige gøremål. Den daværende ejer synes, at han var en pligtopfyldende ung mand og han blev i 1984 tilbudt at starte i lære.

Årene gik og Hans Ole sugede til sig af viden indenfor området, så han i 1996 kunne overtage forretningen af sin gamle læremester. Siden da har han udvidet sortimentet gevaldigt med en dametøjsafdeling samt en afdeling for den yngre generation.

– Jeg er enormt glad for, at jeg startede i forretningen dengang, og at jeg fik lov at overtage den. Jeg er jo en lokal ildsjæl, som brænder både for byen og dens borgere. Mange af dem, som jeg kendte dengang, jeg overtog forretningen kommer her stadig, fortæller Hans Ole.

Udover sin forretning i Vestergade driver Hans Ole Kalhøj en Sebago sæsonforretning på havnen i Sæby på 6. år.

– Jeg kan mærke og tror på, at byen er i vækst. Det er ikke kun de lokale, som er tilbagevendende kunder, det er også turister, som vender tilbage til min forretning. Det har da været noget af et bump på vejen med både Corona og nu energikrise, men min forretning klarer det godt med de mange skønne kunder, slutter Hans Ole Kalhøj.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kalhøj kan på lørdag fejre 100 års jubilæum med musik og rabatter' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER