Søren Jensens eftf. er blevet tildelt pris som “succesvirksomhed”

Søren Jensens eftf. er blevet tildelt pris som “succesvirksomhed”

26. september 2022 - kl. 11:52 - af

Søren Jensens eftf. A/S i Sæby, er blevet tildelt Spar Nord Bank og revisionsfirmaet BDO’s pris, som ”Succesvirksomhed”.

Med erhvervsprisen ”Succesvirksomhed” anerkender Spar Nord og BDO de 1.000 danske virksomheder, der lykkes bedst med at skabe vækst og finansielle resultater. De er foregangsvirksomheder og en oplagt kilde til inspiration for andre ambitiøse virksomheder. Prisen er en hyldest til virksomheder, der bidrager til vækst og succes i dansk erhvervsliv i flere år i træk. Det er virksomheder, der har demonstreret størst evne til at levere stabile og solide resultater, og som kan gøre det år efter år.

I det daglige ledes Søren Jensens eftf. af ejer og direktør Bjarne Nedergaard samt af hans sekretær og ægtefælle Lone Nedergaard. Bjarne Nedergaard har igennem mange år drevet virksomheden sammen med den lokale erhvervsmand Lars Sørensen, som solgte sine sidste ejerandele i selskabet ultimo 2021 til Lone og Bjarne Nedergaard.

Virksomheden har vist en positiv og stabil udvikling, der er med til at skabe vækst og udvikling i hele Frederikshavn Kommune, og dermed medvirkende til at sikre arbejdspladser, fastslår senior partner i BDO, Morten Kallehauge.

Søren Jensens eftf. blev stiftet i 1978, Virksomheden er en elinstallationsvirksomhed, der beskæftiger sig med alt inden for elinstallationer og tekniske løsninger hos private og offentlige kunder samt erhvervs- og industrikunder. Virksomheden har i dag 14 ansatte, og heraf er der tre lærlinge.

”Vi vil gerne kendes, som en seriøs og løsningsorienteret virksomhed, hvor kunderne er i centrum, og med dygtige og kompetente medarbejdere. Vi sætter en ære i at levere god service til aftalt tid og pris”, udtaler direktør Bjarne Nedergaard. Og han fortsætter:

”Vi har løbende tilpasset virksomhedens kompetencer, og følger den udvikling, som sker i markedet. Vi lægger meget vægt på at være den lokale elinstallationsvirksomhed, som er klar, når de lokale privatkunder og erhvervskunder har brug vores hjælp.”

I virksomheden har man gennem de seneste år haft mere og mere fokus på at hjælpe kunderne med energibesparende løsninger, udover de traditionelle elinstallationsopgaver, når store som små renoveringer og nybyggerier blev sat i gang. På nuværende tidspunkt er det elladestandere til både privat og erhvervsmæssig anvendelse, som hitter blandt virksomhedens kunder. Denne del af forretningen er mere varm end nogensinde, som følge af at flere og flere køber elbiler.

På spørgsmålet om ”hvad ser i, som jeres styrker”, så er Lone og Bjarne enige om, at god service til aftalt tid og pris er nummer et på listen.

2 kommentarer til “Søren Jensens eftf. er blevet tildelt pris som “succesvirksomhed”” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Søren Jensens eftf. er blevet tildelt pris som “succesvirksomhed””

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER