Aalborg Håndbolds direktør holder foredrag i Syvsten Hallen

Foto: TV2Nord

Aalborg Håndbolds direktør holder foredrag i Syvsten Hallen

26. september 2022 - kl. 10:35 - af

Det er lykkes Den Selvejende Institution Syvsten Hallen at få direktør Jan Larsen, Aalborg Håndbold, til at komme og holde foredrag, tirsdag den 4. oktober 2022 kl. 19.00.

Eventyret begyndte i 2000, hvor Jan Larsen startede som den eneste ansatte, uden for håndboldbanen i daværende Aalborg HSH. Jan arbejdede fra et lille kontor i Aalborg Stadionhal, hvor han med telefonbogen i hånden kontaktede sponsorer og fik dermed skabt et økonomisk fundament. Der blev bygget på, med en fantastisk vilje og dedikation, og 10 år efter var det første danske mesterskab i hus. På det tidspunkt var håndboldholdet en del af AaB-koncernen, som havde store økonomiske problemer. Løsningen på den udfordring blev, at Aalborg Håndbold blev adskilt fra AaB. Sammen med rigmanden Ejgild Christensen reddede Jan klubben, hvorefter Jan blev medejer sammen med Ejgild Christensen.

Aalborg Håndbold er i dag landets førende lokomotiv på håndboldfronten. Sidste års plads i Champions League finalen var historisk og med spændende tilgang af Mikkel Hansen og kommende tilgang af Niklas Landin er ambitionerne for fremtiden høje. Målet er at blive vinder af det danske mesterskab og Champions League.

Vil du sikre dig billet til arrangementet, skal du sende en besked til mogens.syvstenhallen@gmail.com, med antal billetter du ønsker at købe og samtidig betale via Mobilepay nr. 116453. Først når de har modtaget din betaling er billetterne dine.
Billetter kan også købes ved indgangen.

Pris kr. 100,- pr. billet.

I pausen trækkes der lod om 3 x 2 billetter til Aalborg Håndbold’s kamp mod HCM den 9. oktober 2022!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Aalborg Håndbolds direktør holder foredrag i Syvsten Hallen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER