Nyt medlem af Ældrerådet

Nyt medlem af Ældrerådet

25. september 2022 - kl. 6:49 - af

Ældrerådet får på næste møde den 26. september nyt medlem.

Lilly Ruth Pedersen har meddelt, at hun fra den 1. september ønsker at udtræde af Ældrerådet af personlige årsager. Ved valget til Ældrerådet blev kandidat Conny Fredborg Olsen, Frederikshavn, den, der opnåede flest stemmer blandt suppleanterne. Hun indtræder derfor som nyt medlem.

Ældrerådet består desuden af formand Hanne Andersen (Skagen), Alice Eriksen, Dorte Kruse Vestergaard, Dorte Tofting, Kaj Mathiassen, Karl Aage Brasted samt Kim Larsen.

Ældrerådet skal på mødet bl.a. drøfte udviklingsforslag til nuværende klippekortsordning. Social- og Sundhedsudvalget har drøftet 3 udviklingsforslag, som er sendt til høring i Ældrerådet og Handicaprådet, inden der træffes endelig politisk beslutning.

Ældrerådet skal endvidere forholde sig til forlængelse af kontrakt med leverandører af madservice. Desuden får rådet en orientering om sundhedsreformen “Et sammenhængende – nært og stærkt sundhedsvæsen”.

Tekst: Per Rye

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nyt medlem af Ældrerådet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER