I dag passerede Patrick Cakirli Sæby i March mod Ensomhed

I dag passerede Patrick Cakirli Sæby i March mod Ensomhed

23. september 2022 - kl. 14:27 - af

2.000 kilometer og 2.500.000 millioner skridt gennem 81 kommuner og 5 regioner – Patrick Cakirli og følgeskab vandrer for synlighed på ensomhed, som en af de største helbredsudfordringer på folkesundheden i Danmark.

Fra den 8. august til og med den 14. oktober skal Patrick Cakirli udføre March mod Ensomhed ’22, hvor han vandrer 2.000 kilometer gennem Danmark i kampen mod ensomhed. Konceptet for March mod Ensomhed er som følger: Patrick må ikke gå, medmindre han har følgeskab – ellers skal han stå stille. På den måde bliver Patricks vandring symbol på vigtigheden af fællesskab, sammenhængskraft og social ansvarlighed i kampen mod ensomhed.

Patrick udfører March mod Ensomhed hvert år fra uge 32 til og med uge 41 for at sætte nationalt fokus på ensomhed som sundheds- og samfundsudfordring såvel, som for at samle ind til March mod Ensomheds Landsindsamling, som i år støtter: RECOVERY BULLS, en idræts- og aktivitetsbaseret nonprofitorganisation, som blandt andet forebygger og afhjælper ensomhed blandt mennesker i udsatte livspositioner.

I dag passerede Patrick endelig Sæby sammen med omkring 15 andre, hvor 80 friske børn ventede på at gøre dem selskab på deres tur. Patrick var utroligt glad for at se dem og stillede alle op til et fællesbillede inden de atter drog videre.

Støt March mod Ensomheds Landsindsamling ’22
Bankoverførsel: 1686 3232619987
MobilePay: 425 000

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'I dag passerede Patrick Cakirli Sæby i March mod Ensomhed' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER