Efterårsferiens populære turpas i Sæby vender tilbage

Arkivfoto fra 2018, hvor der var rift om turpassene.

Efterårsferiens populære turpas i Sæby vender tilbage

19. september 2022 - kl. 12:32 - af

Sæby Handel har haft rigtig stor succes med turpas til byens børn i efterårsferien år forinden. Derfor er de igen i fuld gang med at arrangere sjove aktiviteter og det vil meget snart være muligt at købe turpas til i år.

Turpas giver adgang til en stribe butikker i byen, som alle har noget til børnene i uge 42. Det kan være lige fra slik til slushice, pizza og en tur i svømmehallen.

Udover de mange ting, som børnene får foræret, har de mulighed for at samle bogstaver i nogen af butikkerne og derved deltage i en konkurrence om ekstra lækre præmier, som også er skænket af byens forretninger.

Mere information følger til en sjov efterårsferie i Sæby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Efterårsferiens populære turpas i Sæby vender tilbage' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER