Høstgudstjeneste i Sæby Kirke med besøg fra Tanzania

Høstgudstjeneste i Sæby Kirke med besøg fra Tanzania

18. september 2022 - kl. 7:24 - af

På søndag den 25. september fejrer Sæby Kirke høstgudstjeneste kl. 10.

Her udtrykker vi ikke alene vores taknemlighed over den høst, som landmændene har fået i hus, og den frugt og de grønsager, vi har høstet i haverne. Vi siger også tak for alt godt i livet, også de gode forhold, vi lever under i vores land. Til gudstjenesten må gerne medbringes frugt, grønt, boller, brød, blomster og andet, som kan sælges på auktionen ved kirkefrokosten i Mariehuset efter gudstjenesten.

Ved gudstjenesten og den efterfølgende frokost, får vi besøg fra Tanzania af Yared Apolo Wakami, der er provst, og Sophia Lazaro Kanyamwenge, der er landbrugsskolelærer. De vil medvirke ved gudstjenesten og kirkefrokosten.

Der vil også blive andre lejligheder til at møde de to fra Tanzania, der gæster Sæby Sogn en hel uge. Her vil de blive vist rundt i byen, og deltage i meget af det, der sker i og omkring Sæby Kirke.

Bl.a. vil de fortælle fra Tanzania ved suppeaftenen torsdag den 22. september kl. 18, og de vil være med ved aftenmeditationen senere samme aften. Hvad der bliver indsamlet i kirken ved høstgudstjenesten, og hvad der kommer ind ved auktionen ved kirkefrokosten, går til et projekt i Tanzania.

Alle er velkommen til alle disse arrangementer.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Høstgudstjeneste i Sæby Kirke med besøg fra Tanzania' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER