Sæbydreng fra SOS Nord starter sæsonen med guldmedalje

Sæbydreng fra SOS Nord starter sæsonen med guldmedalje

13. september 2022 - kl. 6:35 - af

I weekenden tog Sæby-søskendeparret Hansson-Östergaard fra SOS Nord til konkurrence, hvor landets bedste løbere var inviteret.

Det var Wendell Hansson-Östergaards første konkurrence i år.
Trænings mulighederne har været små pga. VM i ishockey, så både Wendell og Babeth vidste på forhånd, at det ville blive en hård konkurrence.
De er begge to meget dygtige teknisk og har et fantastiskt grundløb. Søskendeparret har også hele tiden skøjtet i SOS Nord, som har givet dem tryghed og stabilitet. Wendell og Babeth siger: “SOS Nord er et godt sted at være.”

Lørdagen endte med at Wendell var den eneste til hele konkurrencen af alle drenge og piger, der løb et fejlfrit program med et højt teknisk niveau. Han landede endda sværere spring end juniorne og seniorene. Han slog sin personlige rekord med 10 point.

Babeths lørdag så en smule anderledes ud. Da hun kom hjem for to uger siden fra Junior Grand Prix i Frankrig, var hendes to måneders nye skøjter i stykker, så der ventede endnu et nyt par skøjter derhjemme, som hun hurtigts muligt skulle skifte over til, da hun også havde konkurrence i denne weekend.

Hendes nye klinger knækkede, så Babeths lørdag blev brugt på at finde en nye klinger og få dem monteret fast på skøjten. Hun blev derfor nødt til at trække sig fra konkurrencen, da hun ingen skøjter havde.
Heldigvis kom hun ikke til skade, da det er meget risikabelt at skøjte på løse klinger.

Babeths næste konkurrence bliver endnu en Junior Grand Prix i Polen, hvor hun repræsenterer Danmark. Så der håber klubben, at hun har nået at køre sine nye skøjter til.

Søndagen gik ikke helt som planlagt for Wendell, men han slog alligevel igen personlig rekord, og trak en guld medalje med hjem.

Alle medlemmer i SOS Nord er meget glade for, at de kan få deres almindelige træningsskema tilbage. Derfor har de også mulighed for at byde velkommen til nye medlemmer torsdage og søndage.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæbydreng fra SOS Nord starter sæsonen med guldmedalje' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER