Nordjyske motorsportkører Daniel Zefier tager sin første podieplacering

Nordjyske motorsportkører Daniel Zefier tager sin første podieplacering

13. september 2022 - kl. 11:37 - af

Nordjyske Daniel Zefier tager sin første podieplacering i en af landets hårdeste motorsport serier DEC – Danish Endurance Championship. Placering er til finalen 2022 til det prestigefyldte løb Night Race i Padborg Park.

Efter løbet i denne sæson i både ind- og udland, herunder Abu Dhabi, som var en enorm prøvelse, så er det kun gået en vej for den nordjyske racerkører entertainer. Han har nu for alvor stemplet sig ind i toppen.

Der er flere løb tilbage i kalenderen på både asfalt og rallycross. Daniel og holdet ser frem til at afslutte året med bravour med en 4. plads i debutsæsonen indtil videre, og en 4. plads i distancemesterskabet ud af 33 biler.

Der krydses fingrer i Zefier Racing, der er teamet omkring Daniel og Sally Racing, som er teamet Daniel Zefier kører for.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nordjyske motorsportkører Daniel Zefier tager sin første podieplacering' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER