Sæby Folkedanserforening indbyder til ny og samhørig sæson

Arkivfoto.

Sæby Folkedanserforening indbyder til ny og samhørig sæson

24. august 2022 - kl. 14:35 - af

Indlæg af Sæby Folkedanserforening, Kirsten Svendsen:

Dyrk de 4 H’er Hjerte, Hjerne, Helbred og Humør. Dans er sjov motion for hele kroppen.

Sæby Folkedanserforening byder på både seniordans og folkedans med sæsonstart den 13.september.

Seniordans starter om eftermiddagen i Sæby Kulturhus og om aftenen folkedans for alle generationer på Sæbygårdskolen.

Seniordans danses i forskellige opstillinger og med mange partnerskift. Tempo og sværhedsgraden er tilpasset gruppen.
Seniordans er for alle, der kræves ingen partner for at deltage. Målgruppen for seniordans er for 50+.

Folkedans er for alle generationer, såvel unge som for 50+. For alle som elsker at danse og holder af spillemandsmusik. Mød op alene eller med en partner. Hold for begyndere starter kl. 19. Her lærer man grundtrin og dansefatninger. Her øver man sig på de danse, som man senere på aftenen skal danse sammen med de mere øvede dansere. Alle både begyndere og øvede danser sammen til levende musik.

For begge danseformer gælder, at det giver motion og livsglæde masser af latter og snak, og et godt socialt fællesskab, for man kan ikke være sur, når man danser.

Hvis du har lyst til at få nye eller flere venner, så mød op til vores fantastiske motion uden konkurrence. Der danses i almindeligt tøj til hverdag og fest. Alle kan være med, og samtidig er det en meget billig og sjov motion.

Tag gerne dine venner, naboer og andre du kender med. Kom og prøv, hvad seniordans og folkedans er. Livsglæden i dansen kommer til udtryk ved bevægelser i de forskellige trin og variationer i dansen. Hjerne, hoved, krop bliver aktiveret, og benene må følge med. Dans giver en fantastisk god balance i hele kroppen og en god kondition. Uanset alder og kondital, kan vi love både sved på panden og et smil på læben.

Kommer du alene vil du måske finde en dansepartner blandt andre, som også kommer alene eller måske kan vores danseleder finde en løsning og finde en dansepartner til dig. Hvis du er forhindret i at komme første gang, så kontakt vores instruktør Vita Ugilt på 2860 3645 for at tale om, hvordan du forholder dig.
Vita leder os let og nemt igennem de forskellige danseformer. Hun har været vores leder i mange år.
Der danses mange forskellige danse i løbet af vinteren, og nye danse vil blive puttet på i løbet af sæsonen.

Vi har en god stor forening for seniordans og folkedans. Ud over den ugentlige træningsdag, er der rig mulighed for at deltage i sociale arrangementer, Foreningens medlemmer kan blandt andet deltage i Syng Dansk arrangement, sommer hyggedage i sommerhalvåret. I weekendstævne eller Landsstævne for Folkedansere og spillemænd, som afholdes hvert år. Rejser, udflugter samt danseaftener rundt omkring i Vendsyssel er også på programmet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i en aktiv og positiv forening.
Nu er det godt at komme i gang igen efter en dejlig sommer. Kom med fra starten, sæt kryds i kalenderen.

Vi er på Sæby Torv den 3. september kl. 10.00 – 12.00, så er man velkommen til at møde os og se om det er noget for dig/jer.
Kom og dans dig glad, der er altid plads til nye dansere.

Mød op første gang – De 2 første gange er gratis for både seniordans og folkedans.

Busstoppested lige ved Sæby Kulturhus, hvor man hurtigt kan komme til Kulturhuset og Sæbygårdskolen. Følg os på vores hjemmeside Sæbyfolkedans.dk og Facebook Sæby Folkedanserforening.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Folkedanserforening indbyder til ny og samhørig sæson' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER