Silas Rytter er varmet op til Grand Prix Danmark

(Fotograf: Kim Gripping)

Silas Rytter er varmet op til Grand Prix Danmark

22. august 2022 - kl. 8:46 - af

Sommerferien er slut for den nordjyske racerkører, og i weekenden er han tilbage bag rattet i sin DS3 Cup-racer på FDM Jyllandsringen.

Weekendens afdeling af DS3 Cup bliver for den hurtige sæbynit den første gang, han kører bilen på FDM Jyllandsringens asfalt. Det tilskriver han dog ikke den store betydning:

– Jeg kørte løb på banen sidste år og igen før sommerferien med Super GT 2L-klassen, så selvom en del af konkurrenterne i klassen har testet der inden weekenden, tror jeg, at jeg hurtigt er oppe i fart og med i den rigtige ende af feltet. Mine erfaringer fra andre biler kan ikke hives direkte med over, men banen er ikke ligefrem fremmed for mig, fortæller Silas Rytter, der har klare forventninger til weekendens løb:

– Jeg vil frygteligt gerne vinde, men det er der også andre, som gerne vil. Nogle af dem har meget mere erfaring med bilen end jeg, så det mest realistiske mål er nok en top 3-placering. Kommer jeg så længere op, er det ren bonus, lyder det fra nordjyden.

Weekendens løb er et af årets største i dansk banesport, og derfor er der også ekstra meget racerløb på programmet. For DS3 Cup-feltet betyder det, at de allerede er færdige med weekendens program lørdag eftermiddag.

– Der er blevet gjort meget ud af det fra arrangørernes side, så jeg håber, at det bliver en succes med masser af publikum på langsiden. Vi vi får ikke helt så meget ventetid, som normalt på en løbsweekend, men det gør ikke så meget. Til gengæld kan vi bruge søndag på at se racerløb uden at tænke på andet, og det er også fedt nok, siger Silas.

Allerede fredag eftermiddag starter løbsweekenden for Silas og resten af DS3 Cup-feltet med en træning på banen. Lørdag køres tidtagning og begge heat.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Silas Rytter er varmet op til Grand Prix Danmark' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER