Sæby pige til Junior Grand Prix

Arkivfoto.

Sæby pige til Junior Grand Prix

20. august 2022 - kl. 7:42 - af

SOS Nord er meget stolte over sine løbere, og har mange kommende talenter.

Ikke mindst Babeth Hansson-Östergaard, som er udvalgt af Dansk Skøjte Union til at repræsentere Danmark i hele to Junior Grand Prix’er.

Den første er nu i slutningen af august i Frankrig, og den anden i oktober i Polen. Danmark har flere dygtige løbere, som får lov til at repræsentere Danmark i Junior Grand Prix.

En løber fra Herlev og en fra Esbjerg, men Babeth er den eneste, som har fået tildelt to konkurrencer i år.

Babeth er lige startet på HTX i Frederikshavn efter afsluttet sin folkeskole i Sæby. Hun er også en Team Danmark elev, som gør, at hun kan kombinere skole og elite idræt, hvor SOS Nord bakker op om hvert enkelt, og hvilket niveau man er på.

Babeth fortæller selv, at hun er meget glad og spændt på at komme ud, og repræsentere Danmark igen. Da selveste skøjtehallen er oppe i bjergene, er ilten meget lav, og Babeth har ikke haft mulighed for at træne 2 uger deroppe i Frankrig, som gør at kroppen vænner sig til det lave ilt niveau. Babeth prøver at gøre sit bedste, men er klar over, at hendes præstation ikke kommer til at ligge i top.
Hun går ind for målet med en god oplevelse, da det ikke er mange, som får denne mulighed.

Babeth fortsætter med at fortælle, at forening desværre ikke har så mange træninger pga. ishockey VM for kvinder. Det skaber store problemer for hendes forberedelse til hendes kommende internationale konkurrencer. Både foreningen og Unionen prøver at finde løsninger for vores SOS-løbere, og det er Babeth meget taknemlig for.

Hun er desuden taknemlig over venskaber og det gode sammenhold, som foreningen giver hende.

– Jeg har det både sjovt på isen og i pauser mellem træningerne. Jeg er også altid klar til, hvis der kommer nye løbere, da jeg synes, det er fedt at lære nye mennesker at kende. Og i SOS Nord har vi et bredt sammenhold på kryds og tværs af alle hold, som gør det endnu mere sjovt at komme til træning, siger Babeth og fortsætter.

– Jeg elsker min forening og min sport, og derfor er jeg også træner i SOS Nord. Så hvis du vil komme og prøve vores sport uanset alder, så kan det være, at vi ses på torsdage og søndage i skøjtehallen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby pige til Junior Grand Prix' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER