Træneren har ordet om aftenens hjemmekamp i Jyllandsserien 2

Træneren har ordet om aftenens hjemmekamp i Jyllandsserien 2

19. august 2022 - kl. 16:18 - af

Træneren har ordet om hjemmekampen i Jyllandsserien 2 mod Thisted FC i Sparekassen Danmark Arena.

Det var både befriende og dejligt at starte turneringen med en sejr mod Hjørring IF, ovenikøbet med et hattrick fra Tobias Overlade. Så er det svært at bede om mere. Alligevel blev det en premierekamp som forudset, med store udsving i kvaliteten undervejs. Varmen gjorde i øvrigt heller ikke noget godt for kampen, men vi vandt og det er det, der tæller, når man kigger i tabellen.

Vi har i træningsugen forsøgt at arbejde med at få noget mere intensitet og timing ind i spillet, og det har set udmærket ud, dog med plads til forbedringer. Vi er stadig tidligt på sæsonen efter den korte opstart og til dagens kamp har vi desuden lidt ændringer i truppen, grundet afbud og skader. Det betyder, at andre får muligheden for at vise sig frem – og jeg håber meget, at de nye tilføjelser er klar på at gribe chancen, så vi får kamp om pladserne på holdet.

Dagens modstander er Thisted FC, som vi ikke har meget kendskab til. Jeg var i Aalborg og se dem i deres første kamp mod Vejgaard, hvor de præsenterede sig, som et velspillende, men også meget ungt mandskab. Holdet er Thisteds FC’s andethold, hvilket ofte er lig med en del udskiftninger fra kamp til kamp, hvilket jeg også kan se, at Thisted har haft fra første til anden turneringskamp. Derfor skal vi være forberedt på lidt af hvert til aftenens kamp – og jeg forventer, at vi kommer til at møde en stærk modstander, som kan spille i et højt tempo.

Vi glæder os meget til kampen og byder et hjerteligt velkommen til Thistec FC, dommertrioen og publikum med håbet om en fair og velspillet kamp.

Mvh. Nikolaj Dorff.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Træneren har ordet om aftenens hjemmekamp i Jyllandsserien 2' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER