Det store spørgsmål om kommunens retning

Det store spørgsmål om kommunens retning

15. august 2022 - kl. 8:15 - af

Der verserer i øjeblikket en heftig debat om budgetforhandlingerne, som desværre bliver både skinger og personlig. Det er ikke klædeligt og decideret uhensigtsmæssigt – ikke mindst fordi de underliggende og relevante spørgsmål risikerer at drukne i sure opstød.   

Det store spørgsmål er nemlig, om vi har den rigtige retning i kommunen. Efter budgetforhandlingerne i 2021 udtalte borgmester Birgit Hansen, Socialdemokratiet, at budgettet for 2022 sikrede ro og stabilitet. Dette kan findes på kommunen hjemmeside: Budget 2022 (frederikshavn.dk)   

Alligevel står vi nu i alle udvalg med sparekniven og resultatet er blodrødt! Hvor er borgmesteren henne i denne debat? Den svære diskussion om, hvor nedskæringerne skal findes, sender jo mange andre lokalpolitikere i medierne.  

Måske har vi brug for en dybere og mere ærlig debat om, hvordan vores kommune drives og om den retning, som er sat over de sidste små 10 år er rigtig. Venstre mener, at der er brug for mere fremsynethed og en helt anderledes form for inddragelse, samarbejde og sikring af udvikling og lokalt ejerskab overalt i kommunen. Hvis ikke vi skal synke længere ned.

Med venlig hilsen

Lone Haugaard – Byrådsmedlem i Frederikshavn Kommune, Venstre

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Det store spørgsmål om kommunens retning' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER