Claus Bech fra Sæby starter ny køreskole

Claus Bech.

Claus Bech fra Sæby starter ny køreskole

13. juli 2022 - kl. 8:10 - af

Claus Bech på 50 år fra Sæby har længe været kørelærer og har nu fået chancen for at starte sin egen køreskole op i Sæby kaldet Bech’s Køreskole.

Han fik ferie fra sit job, da der blev meldt ud, at der ikke var plads til ham mere. Claus havde tænkt på at blive selvstændig, så det vil han spændt give sig i kast med efter den udmelding. Han har planer om at uddanne kunderne i kørekort kategori b i sin nyindkøbte Peugeot 308 SW.

– Jeg føler, efter mange år på arbejdsmarkedet, at jeg har fundet min plads på hylden. Jeg er enormt glad for at være kørelærer og er tilfreds, når jeg står op om morgenen. Jeg er herudover godt tilpas med, at jeg nu skal være mig selv, og derfor selv kan kontrollere og styre, hvad der skal ske i min virksomhed, fortæller Claus og fortsætter.

– Desuden er jeg utroligt glad for at snakke med andre mennesker og synes, at det er spændende at lære personen bagved at kende samtidig med, at de lærer noget. Nogle skal hjælpes lidt i gang fordi, de er rigtig nervøse og andre skal holdes lidt i ro fordi, de er alt for spændte. Generelt elsker jeg at hjælpe dem godt på vej, lyder det fra Claus Bech.

Claus håber på at åbne i næste uge, men venter dog stadig på, at få godkendt lokalerne, som planen er, at han vil drive virksomhed i.

Han kan kontaktes på tlf. 23 46 38 94. Bech’s Køreskoles hjemmeside er desuden lige på trapperne.

 

En kommentar til “Claus Bech fra Sæby starter ny køreskole” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Claus Bech fra Sæby starter ny køreskole”

  • Hej, har du en tyrkisk oversætter? Jeg vil gerne tage et kørekort, jeg har ikke så meget dansk sprog, kan du hjælpe mig i den forbindelse?

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Claus Bech fra Sæby starter ny køreskole' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER