Hvor blev Jan fra Vinther Optik af?

Jan Vinther og kollega Ole Betzer Skaarup.

Hvor blev Jan fra Vinther Optik af?

7. juli 2022 - kl. 8:10 - af

Jan Vinther havde i sin tid Vinther Optik i Vestergade i Sæby. I starten af 2020 valgte Jan at lukke Vinther Optik af ren og skær interesse for at prøve noget nyt.

Jan har 40 års erfaring som optiker. Han blev uddannet i 1985 og har efterfølgende haft forskellige arbejdspladser samt været selvstændig tre gange. Han bor i Sæby med sin kone og er heldig med fire søde børn.

Hvor er Jan nu?

Han arbejdede efterfølgende i Thiele i Skagen i knap to år, hvor han samtidig var afløser i Aalborg og Randers. Siden da har Jan arbejdet i Focus Optik i Kvickly i Nørresundby.

Focus Optik har deres eget design, og producerer og sliber selv deres briller. Samtidig har de deres eget leasing koncept, som er et månedligt abonnement kaldet Focus Flex, hvor du på det abonnement kan lease alle de briller, som du vil, for en månedlig betaling fra 125,- samt et lille beløb for brillerne.

I Focus Optik i Nørresundby er de fire optikere samt en assistent.

– Fordelen ved mit nye job er, at jeg har super gode kollegaer og nogle at sparre med. Det havde jeg ikke som selvstændig og var helt alene med alting. Jeg synes, at det går rigtig godt i Focus Optik. Jeg er meget glad for det. Jeg har mere fritid samt mere tid til min familie og andre bekendtskaber, fortæller Jan Vinther.

Jan møder allerede mange af sine tidligere kunder i Focus Optik, men håber selvfølgelig på at se endnu flere fra sin tid, som selvstændig i Sæby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hvor blev Jan fra Vinther Optik af?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER