Frederikshavn Forsyning har ledig stilling i kundeservice

Foto: Forsyningen.

Frederikshavn Forsyning har ledig stilling i kundeservice

6. juli 2022 - kl. 9:52 - af

Brænder du for at hjælpe dine kunder med den bedste løsning – og for at yde en sublim service? Så har vi jobbet til dig!

Du tilbydes job i en spændende koncern, hvor du får en grundig oplæring i at servicere inden for alle forretningsområderne, og du bliver del af en arbejdsplads, hvor der er stor fokus på sparring, at alle hjælper hinanden – og trives.

Frederikshavn Forsyning har ansvaret for affald, vand, varme, el, og spildevand, og henvendelserne til kundeservice dækker alle områder. Hvad enten det drejer sig om brud på en vandledning eller et ønske om at skifte til Frederikshavn Forsynings Elhandel, så er det dig, der hjælper med at finde den gode løsning ved at lytte til kunderne og trække på dine kollegaers kompetencer inden for de forskellige områder.

Frederikshavn Forsyning har over 230 medarbejdere, der dagligt sørger for, at de ting de fleste tager for givet fungerer. Du bliver en del af dette fællesskab, og en del af de 15 personer, der sidder i kundeservice. Med direkte reference til kundeservicechefen får du 5 gode kolleger, og sammen besvarer I de mange henvendelser, der kommer til forsyningen. Derudover er der praktiske opgaver som vedligehold af stamdata, der danner grundlag for afregningerne til kunderne. Det kræver en bred viden og en interesse for at sætte sig grundigt ind i, hvad Frederikshavn Forsyning arbejder med.

Profil
Serviceminded og imødekommende
Interesseret og nysgerrig
Godt overblik og systematisk
Tager med faglig stolthed ansvar for opgaverne
God og positiv kollega med humor
Gode IT-kundskaber
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke væsentlig, men vi forventer, at du har erfaring med løsningsorienteret kundeservice på telefon og mail. Lønnen aftales ud fra kvalifikationer og stillingen er omfattet af HK’s overenskomst på området.

Stillingen ønskes besat snarest, så tøv ikke med at søge. Vi holder løbende samtaler.

Vil du vide mere, er du meget velkommen til at kontakte Anders Heslop på 30 21 45 11 eller på mail: ahc@matchmind.dk

Læs mere her. 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frederikshavn Forsyning har ledig stilling i kundeservice' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER