Skoleårsafslutning på Hørby Efterskole

Skoleårsafslutning på Hørby Efterskole

30. juni 2022 - kl. 6:36 - af

Endnu et skoleår er slut på Hørby Efterskole og således kunne personalet fredag den 24. juni sidst på eftermiddagen vinke farvel til de sidste elever, da de rullede ud af området.

Skoleåret 2021/22 blev det første af tre skoleår uden coronarestriktioner udover en testindsats i efteråret og vintermånederne, hvilket har betydet, at det i dette skoleår igen har været muligt at køre fuldt efterskoleprogram med alle de arrangementer, stævner, sammenkomster, som hører sig til. Og ikke mindst i den helt almindelige hverdag har eleverne kunnet gå på besøg hos hinanden på værelserne og har ikke skullet leve med afstandskrav og begrænsninger.

Skoleåret 2021/22 blev også året, hvor Hørby Efterskole kunne fejre sit 50-års jubilæum. En fejring, der begyndte på selve jubilæumsdagen den 9. april med et stort jubilæumselevstævne med over 500 tidligere Hørby-elever. Og siden hen den 17. juni afholdt skolen jubilæumsreception, hvor både tidligere ansatte og bestyrelsesmedlemmer hyggede sig nogle timer i hinanden samvær.

Efter sommerferien begynder 146 elever på Hørby. Det er ca. 12 elever mere end vanligt, hvorfor sommerferien bruges på at indrette et nyt elevhus i en villa, som skolen ejer – en tidligere lærerbolig fra den tid, hvor den lokale folkeskole, Estrup Skole, lå på området, hvor efterskolen nu holder til. Villaen og grunden den ligger på grænser direkte op til skolens øvrige arealer, hvorfor det har været oplagt at indrette nye sengepladser til elever netop her.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skoleårsafslutning på Hørby Efterskole' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER