95 år efter – Asaa Hestevæddeløb er still going strong

Arkivfoto.

95 år efter – Asaa Hestevæddeløb er still going strong

30. juni 2022 - kl. 8:24 - af

Søndag d. 10. juli 2022 afholder Asaa Borgerforening det traditionsrige Asaa Hestevæddeløb. Foruden 12 løb og totalisatorspil er der legeland for børn samt rig mulighed for at få stillet sult og tørst. Og med et sommervejr, som forhåbentlig viser sig fra sin bedste side, er der lagt op til en helt fantastisk dag i det grønne på Asaas hyggelige væddeløbsbane.

Efter to år i pandemiens tegn er det med stor glæde, at Asaa Borgerforening igen i år kan lancere et omfattende program til Asaa Hestevæddeløb. Der afvikles i alt 12 løb (fire travløb, to montéløb, to galopløb for rideheste, to galopløb for specialracer, et ponygalopløb og slutteligt et ponytrav).
Der er således et løb for enhver smag, såvel for børn som for voksne.

Asaa Hestevæddeløb udmærker ved at være eneste sted i landet, hvor der én gang årligt er tilladelse til hestevæddeløb med totalisatorspil. I år tæller feltet af hesteejere en hel del nye ansigter, heriblandt deltagere fra det sjællandske, så der venter utvivlsomt en række tætte og interessante løb på den smukt beliggende væddeløbsbane i Asaa.

Ind i mellem løbene er der rig mulighed for at proviantere i diverse boder, hvor der kan købes øl, vand og mad.

Til børn og barnlige sjæle, kan der købes adgang til legeland på pladsen. Adgangsbilletten gælder hele dagen og giver børnene mulighed for at boltre sig på hoppeborge, rutsjebaner, karruseller m.m.

Arrangementet løber af stablen søndag 10. juli 2022 kl. 12.45, hvor formand for Fritid, Kultur og Turismeudvalget i Brønderslev Kommune, Steen Søgaard, officielt åbner dagens væddeløb.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '95 år efter – Asaa Hestevæddeløb er still going strong' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER