Sommergade i Algade giver ændrede adgangsforhold

Sommergade i Algade giver ændrede adgangsforhold

27. juni 2022 - kl. 12:00 - af

Etablering af en sommergade i Algade giver lidt ændrede adgangsforhold til kirken.

Sommergaden er et forsøg, som skal give gående og cyklister bedre forhold på den smukke gade i skolernes sommerferie fra uge 26 til og med uge 31.

Med de forslag, som kommunen er kommet med nu, håber Sæby Kirke, at alt vil forløbe godt. Strandgade bliver åbnet for trafik med ærende til kirken fra Ringgaden og til kirken, dermed håber de, at alle har mulighed for at komme let og sikkert til kirken, selvom adgangen fra Søndergade igennem Algade bliver spærret for biler.

Hvis nogen oplever gener omkring adgangen til Sæby Kirke, så lad dem det vide.

På de to kort kan I orientere jer om adgangsvejene til kirken.

 

 

2 kommentarer til “Sommergade i Algade giver ændrede adgangsforhold” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Sommergade i Algade giver ændrede adgangsforhold”

  • Jeg synes det er træls med de lukkede gader, os der er lidt handikappet kan så ikke kommer på havnen og hører flaget blir spillet ned,vi kan heller ikke kommer ned at handle i de små forretninger der er der.

  • Husk også at det er muligt at komme til Sæby kirke via Hans Grams Vej og Barbras Alle til Algade. Kommer man ad Ringvejen kan der fortsættes langs havnen og op ad Klostergyde. Jeg kan ikke se nogen mening eller formål med at åbne for kørsel op ad Strandgade fra Ringvejen. Beboere i det gamle kvarter har i flere år fokuseret på at få mindsket trafikken i den gamle bydel. Med de nuværende kørselsregler har det hidtil ikke givet problemer at komme til kirken. Så er dette kirkelig magtmisbrug med kommunens velsignelse? Det er også stadig muligt at komme til kirke med mini/handicapbus. Men de store busser må holde på havnen. Hvem skulle forøvrigt tjekke om de bilister der kører op ad Strandgade har et kirkeligt ærinde? Politiet eller er det kommunen – de har i forvejen ikke tid at udstede bøder til de bilister, der igen og igen holder ulovligt i Strandgade☹️. Jeg synes vi skal give den nye sommergade en chance, det kan kun blive positivt for den gamle bydel rent trafikmæssigt👌

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sommergade i Algade giver ændrede adgangsforhold' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER