Hyggeligt fritidshus i ren sommerhusidyl

Hyggeligt fritidshus i ren sommerhusidyl

19. juni 2022 - kl. 4:15 - af

home Sæby – Læsø: Skønne terrasser og solrige afslapningspladser.

Her udbydes et fritidshus, hvor afslapning er i højsædet. Det mærkes straks ved ankomsten, da øjet spotter op til flere gode areal, hvor der kan slappes af.

Huset er beliggende i Lyngsaa for enden af blind vej og er perfekt placeret på grunden, der er afgrænset af grøn beplantning.

Fritidshuset byder velkommen via hyggelig stalddør til lille entré i forbindelse med køkkenet. Et rummeligt og lyst vinkelkøkken med hvid bordplade samt hvide låger med trækant. Køkkenet rummer de nødvendige hårde hvidevarer, så en god middag kan tilberedes og der god tid til at slappe af. I forlængelse af køkkenet er der alrum, stue og tilbygget udestue. Disse arealer giver rig mulighed for at indrette spiseplads samt hyggelig sofaafdeling. Udestuens mange vinduer hele vejen rundt giver et skønt lysindfald og naturlig opvarmning i rummet.

I huset er der to værelser – et med køjeseng og et med 3/4 seng. I begge værelse er der garderobeskab. Badeværelset ligger sammen med værelserne og er indrettet med toilet, bruseniche og vask i flot skabsmiljø med god skabsplads.

Huset opvarmes via el-radiator, brændeovn og varmepumpe.

Fra udestuen er der havedør til skøn indhegnet terrasse med markise, så her er mulighed for at sidde i både sol og skygge. På grunden er der to mindre udhuse og i forbindelse med udhusene er der anlagt en hyggelig overdækket terrasse (tidligere carport) og yderligere en indhegnet terrasse – disse areal indbyder virkelig til afslapning. De to udhuse er yderst anvendelige til opbevaring af haveredskaber og lignende.

Huset er velplaceret på den store grund og giver rig mulighed for at anlægge en aktivitetsrig have for både store og små.

Lyngsaa er en attraktiv beliggenhed, da her er en populær børnevenlig sandstrand. Endvidere er der kun 9 km til Sæby – en attraktiv ferieby med aktivt havnemiljø, gågade, cafeliv, svømmehal, shopping m.m.

Pris: 845.000

Udbetaling: 45.000

Ejerudgifter pr. måned: 1.001

Boligareal: 44 m2

Grundareal: 1.241 m2

Link til fritidshuset: https://home.dk/boligkatalog/frederikshavn/9300/sommerhuse/nr_klit_ii_52_lyngsaa_8100000779.aspx

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hyggeligt fritidshus i ren sommerhusidyl' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER