Hyggelig villa på skøn beliggenhed mellem havn og byens centrum

Hyggelig villa på skøn beliggenhed mellem havn og byens centrum

18. juni 2022 - kl. 4:59 - af

EDC Lars Jensen: Ganske tæt på den fine lystbådehavn i Sæby og samtidig helt tæt på byens centrum ligger denne villa med udsigt til kirken. Villaen er tilbagetrukket fra vejen med dejlig sydvendt have i helt ugenerte omgivelser, som er gemt bag carport med isoleret og opvarmet hobbyværksted.

Lille sti fører gennem den hyggelige have forbi pavillon og ind til huset. Man kommer ind i rummelig entré med adgang til værelse med faste skabe og oprindeligt badeværelse med muret bruseniche og badekar. Køkkenet er åbent og med vinkel i rummet så der er plads til langbordet i hyggelige omgivelser og kig til den skønne have. Desuden udgang til dejlig overdækket terrasse som er sælgers foretrukne “rum” fra forår til efterår – et sted du og din famile også vil holde meget af. Stueplan har desuden et ekstra værelse og et bryggers i god størrelse.

Fin massiv fyrretræstrappe fører til første sal. Her vender man mod syd og har udsyn til hele haven. Hyggelig stue med mørkt trægulv, synlige bjælker og udgang til dejlig sydvendt altan, hvor man kan nyde omgivelserne. Endvidere soveværelse med indbyggede skabe og udsigt over tagene til kirketårnet, mindre værelse med tagvindue og to faste skabe samt oprindeligt badeværelse med bruseniche.

Huset har fået nye tagrender, stern og vindskede. Desuden er huset fuget om der passer flot til de moccafarvede sten. Foran huset ud mod vejen ligger isoleret og opvarmet hobbyværksted og carport.

Kontakt EDC, hvis du vil se nærmere på denne villa nær havnen!

Adresse: Gasværksvej 39, 9300 Sæby

Mægler: Lars Jensen

Sagsnr. 93005078

Type: Villa

Boligareal: 153 m2

Grundareal: 609 m2

Rum: 6

Værelser: 4

Antal plan: 2

Byggeår: 1978

Energimærke: C

Pris: 1.695.000 kr.

Ejerudgifter: 1.992 kr.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hyggelig villa på skøn beliggenhed mellem havn og byens centrum' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER