byLINDGREN® holder lagersalg

byLINDGREN® holder lagersalg

16. juni 2022 - kl. 8:31 - af

I 2015 sprang søstrene Anne og Katrine Lindgren ud som iværksættere og børnetøjsdesignere, og er nu syv år efter klar med deres tiende kollektion af fint og funktionelt ude- og overtøj. Det fejres med lagersalg på deres nye lagerfaciliteter i Frederikshavn.

Søstrene gentager succesen fra 2019 og slår i weekenden den 25.-26. juni dørene op til endnu et lagersalg – denne gang på Perspektivvej 2, 9900 Frederikshavn. “Sidst var det en stor succes og en travl og hyggelig weekend med masser af glade kunder fra hele Nordjylland – ja, sågar helt fra Randers og Aarhus”, fortæller Anne Lindgren og fortsætter: “Mange fortalte efterfølgende, hvor dejligt det var, at der endelig var lagersalg i Nordjylland og ikke kun i Danmarks større byer, hvor det typisk afholdes”.

Til daglig holder byLINDGREN® til i Sæby, men flyttede sidste år deres lager til Frederikshavn, hvor den socialøkonomiske virksomhed Topvirk nu står for at pakke ordrer – et samarbejde, som Lindgren-pigerne er glade for. ”Selvom vi vokser og må udlicitere forretningsområder, er vi glade for at kunne gøre det netop til en virksomhed, som Topvirk.” siger Katrine Lindgren.

Med Covid-19 og forsamlingsforbud har der ikke været mulighed for et fysisk lagersalg, men nu kan vi igen samles, og det glæder søstrene sig til. “Det bliver virkelig skønt at hilse på en masse søde kunder og igen at kunne samles til en hyggelig shoppeweekend inden sommerferien står for døren”, udtaler Anne Lindgren. “Vi har fra dag ét haft en kæmpe lokal opbakning, så vi håber på at se masser af glade nordjyske kunder i den kommende weekend”, siger Katrine Lindgren og smiler.

Lagersalget finder sted lørdag den 25. juni fra kl. 09-15 og søndag den 26. juni fra kl. 09-14 på Perspektivvej 2, 9900 Frederikshavn. Her kan man – udover at få en snak med de to iværksættere – gøre et kup i klassisk og tidløst børneovertøj fra tidligere sæsoner. “Man kan forvente masser af gode tilbud på stort set hele overtøjssortimentet, og således shoppe alt fra flyverdragter, regntøj, uld og termotøj til forårsjakker, voksenjakker, badetøj og tilbehør – og til virkelig gode priser”, afrunder Anne Lindgren.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'byLINDGREN® holder lagersalg' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER