World Company Sports Games er en realitet

World Company Sports Games er en realitet

15. juni 2022 - kl. 20:36 - af

Et enigt økonomiudvalg, som består af Konservative, Venstre og Socialdemokratiet bekræftede på juni økonomiudvalgsmødet at give et bidrag på 1,5 mio. kr. til afholdelse af Verdensmesterskabet i Firmaidræt i Frederikshavn Kommune i 2026.

Beslutningen i dag var en bekræftelse af den tilkendegivelse, som Økonomiudvalget gav i 2019. Beløbet er således allerede afsat i budgettet i 2022 og overslagsårene.

Nu er det en realitet, at verdensmesterskabet kommer til Frederikshavn Kommune, hvilket Økonomiudvalget glæder sig over, da det betyder aktiviteter i hele kommunen.

Baggrunden for beslutningen om at spare op til og yde tilskuddet er, at det vil betyde væsentlig omsætning i hele kommunen i form af handel, overnatninger og restaurantbesøg. Det anslåes at give en lokal omsætning i kommunen på mindst 30 mio. kr.

Selv i en tid med stram økonomi, er det vigtigt, at vi investerer og ser muligheder for understøttelse af vores virksomheder, og derudover ser vi en stor brandingværdi, som strækker sig ud over landets grænser, da deltagerne kommer fra mange forskellige lande, oplyser udvalget.

Verdensmesterskabet afholdes i Sæby, Skagen og Frederikshavn i 2026, og kaldes World Company Sports Games (WCSG).

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'World Company Sports Games er en realitet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER