Kommunen indrettede insekthotel på Kildeparken i Sæby

Kommunen indrettede insekthotel på Kildeparken i Sæby

5. juni 2022 - kl. 11:41 - af

Indlæg af Karsten Munk:

Jeg nyder at gå på ”jagt” med kameraet, og så frem til at følge insektlivet i dette anlæg, men pludselig en dag var det hele fjernet. Tilsyneladende p.g.a. protester fra en gruppe borgere. Kommunen undskyldte med, at man måske ikke havde været gode nok til at kommunikere budskabet ud, ved at inddrage en del af det grønne område til fristed for insekter = mere biodiversitet.

Nu går diskussionen igen om enorme havmøller ud for Frederikshavn.

Klimadebatten føres på usaglig grundlag.

Medierne formidler uhæmmet den ensidige historie dag efter dag.

Så vidt jeg kan forstå på reportage i TVnord, skal møllerne placeres i-eller meget tæt på fredet område. Det burde være nok til at forkaste planen.

Det andet er, at man tramper på lokalbefolkningens livskvalitet, ved at opføre så omfattende anlæg få kilometer fra kysten. Visualiseringstegninger giver forkert indtryk af størrelsen på 260 meter høje møller. De vil ikke kun ses af de allernærmeste naboer, som insekthotellet i Sæby.

Vi har en unik kyst med udsigt til ubrudt horisont. Vi har ingen garanti for, at det bliver ved en håndfuld testmøller. Jeg frygter, at man udvider.

Det er meget ubehagelig, at man tromler grøn omstilling igennem på falsk grundlag. Det er efter min overbevisning et politisk projekt skabt af dygtige manipulatorer. Det handler ikke om klima, men penge og magt.

Der er masser af dokumentation om solens påvirkning af livet på jorden. Denne viden forkastes fuldstændig af politikere, medier, industrien og interesseorganisationer. De har besluttet sig for at ALT, hvad vi mennesker foretager os, indrettes efter mængden af CO2 i atmosfæren.

Samfundet udvikler sig hele tiden og jeg er ikke imod nytænkning, men beslutninger må træffes ud fra fakta, og ikke en skummel agenda, hvor mega rige enkeltpersoner og interesseorganisationer misbruger deres magt.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kommunen indrettede insekthotel på Kildeparken i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger