Ekstra køretid til Silas Rytter på Ring Djursland

(Fotograf: Boxengasse)

Ekstra køretid til Silas Rytter på Ring Djursland

27. maj 2022 - kl. 10:07 - af

Nogle gange skal man være klar til at tage de chancer der opstår. Derfor slog Silas Rytter til, da han fik buddet om at deltage i OK Oktan 100 Super GT 2L-klassen for Momentum Racing.

Det giver en ekstra travl weekend for sæbynitten, som dermed deltager i to klasser på Ring Djursland. Selv glæder han sig bare over muligheden:

– Det er altid fedt at få lov at køre racerbil, så jeg er først og fremmest taknemmelig for at have fået muligheden. Der er heldigvis en del ventetid i løbet af sådan en løbsweekend, så det gør faktisk slet ikke noget, at jeg skal ud at køre i to forskellige klasser, siger Silas, der kommer til at omstille sig mellem den forhjulstrukne DS3 Cup-racer og den lille baghjulstrukne Mitjet 2L.

– Jeg ved ikke om det bliver en udfordring, men jeg tager det lidt, som det kommer. Det bliver i hvert fald en oplevelse sådan at gå fra én bil til den næste, og i den sidste ende hjælper det mig nok også til at blive en bedre racerkører, når der er lidt mere pres på, fortæller han.

Præcis som i DS3 Cup streames løbene i OK Oktan 100 Super GT gratis på Youtube på søndag: https://youtube.com/supergtdanmark

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ekstra køretid til Silas Rytter på Ring Djursland' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER