Lørdagens løbefest er lige om hjørnet!

Lørdagens løbefest er lige om hjørnet!

24. maj 2022 - kl. 9:10 - af

På lørdag d. 28. maj skydes 24timervedhavet i gang efter coronapausen, og arrangørerne glæder sig over igen at skabe fantastiske rammer i smukke omgivelser for deltagere, tilskuere og alle der bakker op om arrangementet og dem der kigger forbi.

Og du kan stadig nå at melde dig til som hold, singleløber, til en rask gåtur eller bare for at være med til en hyggelig eftermiddag – og det kan du gøre her: https://www.sportstiming.dk/event/7014J

Lørdagen bliver et sandt eventyr af muligheder og arrangementer på og omkring Sæby Havn, hvor havnen indvies med telt, dans og musik, hvor de første fine ’fiskerhytter’ præsenteres og hvor 24timervedhavet løber af stablen med fuld skrue langs Sæbys smukke kyst.

Vi er glade for igen at præsentere og afholde 24timervedhavet, fortæller medarrangør Rasmus Østergaard, og vi håber en masse lokale og udefra vil bakke op om et projekt, der både er for dem der gerne vil gå en tur, for ultraløbere, for hold og alt muligt derimellem.

Alt overskud går ubeskåret til lokale foreninger i Sæby, og alle kan deltage på den ca. 2 km. lange rute, hvor man må gå, lunte eller løbe efter behov.

Ses vi på lørdag?

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lørdagens løbefest er lige om hjørnet!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER