Endelig efter 3 år – Unge til søs

Endelig efter 3 år – Unge til søs

18. maj 2022 - kl. 7:46 - af

Endelig fristes man til at sige. Efter 3 år ser det nu, endelig ud til at SUP Sæby kan imødekomme efterspørgslen og igangsætte projekt ”unge til søs”.

Projektet, som er et samarbejde mellem Friluftsrådet og klubben har været hele 3 år undervejs. Først var det udfordringen med at tilvejebringe udstyr- herunder boards, redningsveste og våddragter og følgebåd.

Så kom coronaen og satte en stopper for det videre forløb, hvilket har været en stor udfordring. Ligesom SUP Sæby troede, at alt var faldet på plads og aftalerne med eksterne undervisere var klar, dukkede endnu en nedlukning af foreningslivet op.

– Det er vi heldigvis på den anden side af nu, hvorfor vi er klar med nyt udstyr og instruktører til at sige velkommen til de første elever fra folkeskolen. Alt sammen takket være Friluftsrådets donation samt egne midler, fortæller Hasse R. Christensen og fortsætter:

“Eleverne skal sammen med os gennemgå følgende:

    • –  Velkomst og præsentation af klub og foreningslivet
    • –  Læring om vejr og vind forhold
    • –  Havet og dets lune sider – sikkerhed til søs ved evt. Tryg fonden
    • –  Stand up padle – herunder teori, praktik og afprøvning

Teorien vil foregå i SUP Sæbys klublokaler på Sæby Søbad, alt imens den praktiske del vil foregå i havnebassinet i Ny Sæby havn. En mulighed som har været værd at vente på. Oplæring for nye- i den nye småbådshavn er for os en kærkommen mulighed. Roligt vand, med en ramme omkring og en lille ”strand” vi kan gå i land på, hvis vi bliver trætte 😊. Sikkerhed til søs.

Første hold bliver Sæby friskole – datoen er den 8. juni 2022 fra 08. – 14.00. Deltager antallet vil gøre det nødvendigt at dele klasserne op i en teoretisk del og en praktisk del.

Vi har glædet os til opstart i nu 3 år, det bliver en fornøjelse at komme i gang, få nogle unge mennesker til at respektere havet og det luner/glæder samt ikke mindst at lære dem balance, og det at stå på et board”.

Hasse R. Christensen fra SUP Sæby afslutter med, at sende en stor tak til Friluftsrådet for at gøre dette til en mulighed.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Endelig efter 3 år - Unge til søs' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER