Teknikken drillede til Silas Rytters sæsonstart

Teknikken drillede til Silas Rytters sæsonstart

13. maj 2022 - kl. 7:48 - af

Det blev én af de weekender, som egentlig godt kunne undværes. Udover lørdagens træningspas, var der masser af bøvl med teknikken på den DS3 Cup-racer, som den hurtige sæbynit skal køre i denne sæson.

Heldigvis fik Silas på sine træningsomgange vist, at han nok skal få styr på den forhjulstrukne racerbil, selvom den kører lidt anderledes end både gokart og den baghjulstrukne racer, han kørte sidste år.

– Det er noget specielt at køre i en forhjulstrækker, når man aldrig har prøvet andet end baghjulstræk. Der er nogle helt grundlæggende ting, som skal gøres omvendt, men det skal jeg nok vænne mig til, siger Silas Rytter.

I tidtagningen begyndte de tekniske problemer at vise sig, men det lykkedes alligevel at sætte niendebedste omgangstid med en gearskifte, som ikke helt ville, som Silas ville.

Med en frisk reparation af gearskiftet havde Silas håbet at kunne kæmpe med om en god placering i lørdagens heat, men problemer med motoren endte med at sende nordjyden ned gennem rækkerne.

– Bilen kørte bare slet ikke, som den skulle, så jeg endte med at køre i pit før tid. Det var super ærgerligt, for mine omgangstider viste, at jeg burde kunne køre med blandt de fem bedste i klassen, siger Silas, som håber på genoprejsning ved næste løb.

– Teamet har efter sigende fundet fejlen på motoren og planlagt flere forbedringer inden det næste løb på Ring Djursland, så nu glemmer vi alt om Padborg Park og satser på, at jeg har en stærk bil til det næste løb.

Det næste løb i DS3 Cup køres på Ring Djursland den 28-29. maj.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Teknikken drillede til Silas Rytters sæsonstart' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER