Sæby Spektrum søger om ekstra aktivitetstimer

Sæby Spektrum søger om ekstra aktivitetstimer

2. maj 2022 - kl. 8:50 - af

Sæby Spektrum har fremsendt en ansøgning til kommunens administration om godkendelse af ekstra aktivitetstimer i henhold gebyrordningen for 2022.

Ansøgningen er sat på dagsordenen for det kommende møde i Kultur- og Fritidsudvalget den 5. maj. Forud for dette møde indstiller Center for Kultur og Borgerservice, at der gives afslag på ansøgningen.

Sæby Spektrum har nu planlagt bookingerne for sæson 2022/2023 sammen med foreningerne i institutionen og oplyser, at der er ønske om øget aktivitet i Sæby Spektrum i den kommende sæson. Spektrum oplyser, at det er de nye lokaler, der har medført øget aktivitet, forbedrede træningsmuligheder i nye samt eksisterende lokaler/haller og dermed flere medlemmer og hold.

Som følge heraf har det medført et ønske om øget aktivitet fra Sæby Spektrum i henhold til den planlagte sæson 2022/2023 og fremefter.

Sæby Spektrum er på nuværende tidspunkt godkendt til at fakturere 7.912 aktivitetstimer. Timerne er kun gældende de godkendte folkeoplysende foreningers i Frederikshavn Kommune. Der søges om en udvidelse på 1.704 timer i henhold til gebyrordningen.

Hvis der udelukkende er tale om KL’s høje sats for haller, er der tale om en årlig udvidelse på 489.082 kr. i gebyrordningen.

Den kommunale administration konstaterer, at der i indberetning af medlemstal for foreningerne i de senere år (2019, 2020 og 2021) kan konstateres fremgang med ca. 40 medlemmer for basketball-klubben, hvorimod de øvrige foreninger synes at stagnere eller mindskes i medlemstal.

Tekst: Per Rye

En kommentar til “Sæby Spektrum søger om ekstra aktivitetstimer” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Sæby Spektrum søger om ekstra aktivitetstimer”

  • KFU-udvalget har på mødet besluttet at godkende en indstilling fra Center for Kultur og Borgerservice om, at der gives afslag på Sæby Spektrums ansøgning.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Spektrum søger om ekstra aktivitetstimer' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER