Renovering af Mariehuset er i fuld gang

Renovering af Mariehuset er i fuld gang

27. april 2022 - kl. 6:15 - af

Der er stor aktivitet udenfor Mariehuset i Strandgade i denne tid. Normalt er det indenfor, der er mest aktivitet i Sæby Kirkes Menighedshus, men i øjeblikket arbejdes der intenst også udenfor. Det gælder renovering af hele syd facaden mod Strandgade, begge gavle samt ombygning af tagkonstruktionen til udvendige tagrender.

Begge gavle skal rettes op i murværket. Det er derfor nødvendigt at nedbryde dele af vestgavlen samt østgavlen totalt, inden de opmures igen. Der skal derefter monteres ny træbeklædning for begge gavle. Facademuren mod gaden skal repareres. Alt træværk males i farven antracitgrå og der monteres nye 3-lags energiruder samt nyt indgangsparti i træ/alu.

I forbindelse med renoveringen af huset har kirken fået tilladelse fra Frederikshavn Kommune til at inddrage parkeringspladsen indtil arbejdet er færdigt.

”Vi har mødt særdeles stor forståelse og hjælpsomhed fra vores naboer, det vil vi gerne takke for”, siger kirkeværge Benth Holst Andersen, som håber, at planen holder således, at renoveringen vil være afsluttet inden sommerferien.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Renovering af Mariehuset er i fuld gang' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER