Sogneaften i Sæby Kirke om situationen i Ukraine

Sogneaften i Sæby Kirke om situationen i Ukraine

21. april 2022 - kl. 5:17 - af

Sæby Kirke arrangerer en ekstra og særdeles aktuel sogneaften mandag den 25. april kl. 19.30 om situationen i Ukraine.

Sæbynitten Ove Urup-Madsen, der nu er leder EU-kontoret i Kharkiv i Ukraine vil fortælle om landet og den igangværende, nådesløse krig.

Han er chef for EU’s kontor i millionbyen Kharkiv, kun 40 km fra den russiske grænse. Han har boet i Ukraine i snart 8 år, og har bred indsigt i landets historie og selvfølgelig den aktuelle situation.

Efter en kort præsentation af sig selv, og sit tidligere og nuværende virke i Ukraine, vil Ove Urup-Madsen give et historisk rids af landets historie. Omhandlende folkets kamp for fred, frihed og retten til at vælge sin egen fremtid, så den aktuelle situation sættes i perspektiv.

Efterfølgende vil der være mulighed for at stille spørgsmål.

Alle er velkomne i Mariehuset i Strandgade i Sæby mandag den 25. april.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sogneaften i Sæby Kirke om situationen i Ukraine' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER