Kirkens dagligstue om kirkegårdens historie

Kirkens dagligstue om kirkegårdens historie

18. april 2022 - kl. 5:58 - af

Kirkens dagligstue bliver afholdt fredag den 22. april kl. 14.30. Det bliver en eftermiddag om Sæby Kirkegårds historie.

Kom og hør om dengang kirkegården lå omkring kirken, og nogle endda blev begravet inde i kirken. Hør også om udflytningen og etablering af kirkegården, hvor den ligger nu, og tiden på kirkegården før de nuværende kapel blev bygget i 1949.

Det er Knud Kristoffersen og Keld Skovgård, der fortæller og viser billeder.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kirkens dagligstue om kirkegårdens historie' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER