Jyllandsserie: IF Skjold møder Hobro IK på hjemmebane

Jyllandsserie: IF Skjold møder Hobro IK på hjemmebane

9. april 2022 - kl. 8:46 - af

IF Skjold Sæby’s Jyllandsserie møder lørdag kl. 13.30 Hobro IK på Sparekassen Danmark Arena.

Træner Nikolaj Dorff fortæller:

“Status efter de første to kampe i turneringen er, at vi er kommet godt fra start point-mæssigt. Med to sejrer med Jetsmark IF og Kristrup Boldklub.

Det har været to kampe, hvor vi spillemæssigt ikke har ramt det niveau, som vi har haft forventninger om inden turneringsstarten, men vi har heldigvis haft rigtig fint styr på den defensive organisation, hvilket har været grundlaget for de to sejre. Det skal i sammenhæng med det spillemæssige nævnes, at kampbanen i Kristrup går direkte ind i historien, som noget af det ringeste underlag, vi nogensinde har spillet på.

Stor ros til holdet for at forholde sig afklarede til de vilkår, som kampen blev spillet under. Det var en rigtig koncentreret indsats, der blev lagt for dagen og drengene var fokuseret på at løse opgaven gennem alle 98 minutter.

Dagens modstander er Hobro IK, som er kommet flyvende fra start. Senest med en sejr over et rigtigt stærkt Gug-hold. Hobro kan uden sammenligning stille puljens stærkeste mandskab, med en solid blanding af talentfulde unge spillere, suppleret med spillere, der har divisionserfaring og rutine. De er rigtig godt spillende og der er høj kvalitet i alt, hvad de foretager sig. Det er et hold, som sandsynligvis vil cruise igennem rækken – og jeg vil umiddelbart vurdere, at de som minimum ville kunne spille op mod de bedste hold i Danmarksserien.

Vi kan derfor i dag forvente at komme under et stort pres gennem store perioder af kampen og vi skal være klar til at arbejde hårdt og koncentreret i vores organisation. Vi vil forsøge at gå ud til kampen med en plan, hvor vi ikke bare lægger os ned vel vidende, at det bliver en meget svær kamp, hvor vi skal ramme vores topniveau for at få point. Vi giver den en skalle og ser hvor langt det rækker.

Med de ord vil jeg byde Hobro IK, publikum og dommertrioen velkommen til Sparekassen Danmark Arena”.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Jyllandsserie: IF Skjold møder Hobro IK på hjemmebane' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER