Fællesspisning før påske

Foto fra Turisthus Nord

Fællesspisning før påske

3. april 2022 - kl. 11:52 - af

Torsdag den 7. april kl. 17 er der fællesspisning i Mariehuset ved Sæby Kirke.

Det er tænkt, som en optakt og forberedelse til påskehøjtiden. Både menuen, salmerne og de bibeltekster, vi lytter til undervejs er inspireret af den jødiske måde at fejre påske på, men tolkes ind i kristen påskeforståelse.

Tilmelding til denne fællesspisning må ske til kirkekontoret senest mandag den 4. april kl. 12.00.

Det koster 80 kr. at være med.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fællesspisning før påske' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER