Musikskolen afholder Guitar/basdage og Blæserdage

Musikskolen afholder Guitar/basdage og Blæserdage

3. februar 2022 - kl. 8:54 - af

Restriktionerne, som har været en del af vores hverdag de sidste par år, er nu væk og Musikskolen kan igen gennemføre alle aktiviteter som før i tiden.

På Musikskolen kan man blandt andet mærke den nye hverdag ved at der igen kan gennemføres fagdage, hvor eleverne mødes på kryds og tværs. Således er der allerede nu planlagt både Guitar/Basdage og Blæserdage. Når der afholdes instrumentdage, så får eleverne fri fra deres almindelige skole for at deltage i undervisningen på Musikskolen to hele dage. Undervisningen på Musikskolen afsluttes med en koncert, hvor elevernes familier og andre interesserede kan komme forbi og høre, hvor dygtige de er blevet.

“Det ligger os meget på sinde, at vi lærer vores elever glæden ved at spille sammen. Derfor er vores fagdage, hvor eleverne, der normalt modtager soloundervisning, mødes og spiller sammen, meget vigtige for os. Det er her, de bliver en del af et fællesskab omkring musikken” Udtaler Musikskolens leder, Thomas Albæk Jakobsen

Guitar/Basdagene afholdes allerede i næste uge i Det Musiske Hus i Frederikshavn og 28 elever har meldt sig til arrangementet, som styres af underviserne Rasmus Hald, Henrik Mikkelsen, Stellan Thaarup, Peter Parmo og Martin Krarup. Eleverne er fra 9 til 16 år gamle og de spiller enten på bas eller på elektriske eller akustiske guitarer. Eleverne har på forhånd øvet sig på nogle bestemte numre og nu får de så mulighed for at spille numrene sammen. De skal blandt andet spille: “Om lidt”, “Skyfall”, “House of the Rising Sun” og “7 Nation Army”.

Ugen efter går det løs med Blæserdage, som afholdes i Manegen i Sæby. Her er der 45 af Musikskolens elever tilmeldt og de er imellem 7 og 70 år gamle. De mange blæsere mødes omkring kærligheden til blæserverdenens mangeartede instrumenter og sammen vil de spille både ny og gammel blæsermusik. Eleverne får på blæserdage mulighed for at spille i helt nye konstellationer.

Underviserne til blæserdage er Karen Lyng, Line Gaii, Gitte Holtegaard, Jens Beck Dahl, Martin Krarup.

Guitar/Basdage afsluttes med en koncert i Det Musiske Hus onsdag d. 9. Februar kl 16.00.

Blæserdagene afsluttes med en koncert i Manegen tirsdag d. 15/2 kl 19.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Musikskolen afholder Guitar/basdage og Blæserdage' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger